Sukker og vanillesukker røres sammen ganske lidt. Derefter hældes A38 og kærnemælk i - gerne samtidigt, men ikke nødvendigt.
Piskes i godt og vel 5 min. til den skummer og ser luftig og lækker ud.
Sættes derefter i køleskab i mindst et par timer. Kan sagtens nydes med det samme, men vanillesukkeret tager først ordentlig fat efter nogle timer - allerbedst dagen efter, hvor smagen er bedre og kraftigere og koldere :-)
Tips:
OBS. vanillesukkerets mængde er som altt andet individuelt. Er man til god og dominerende vanillesmag, kan op til 5-6 tsk vanillesukker bruges, men er så også det kraftigere dagen efter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2450 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider