Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salmonellafri koldskål

Salmonellafri koldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :





Ingredienser:
4 spsk.sukker
3-4 tsk.vanillesukker
10 dl.A38
10 dl.kærnemælk
 


Opskrift:

Sukker og vanillesukker røres sammen ganske lidt. Derefter hældes A38 og kærnemælk i - gerne samtidigt, men ikke nødvendigt.
Piskes i godt og vel 5 min. til den skummer og ser luftig og lækker ud.
Sættes derefter i køleskab i mindst et par timer. Kan sagtens nydes med det samme, men vanillesukkeret tager først ordentlig fat efter nogle timer - allerbedst dagen efter, hvor smagen er bedre og kraftigere og koldere :-)

Tips:

OBS. vanillesukkerets mængde er som altt andet individuelt. Er man til god og dominerende vanillesmag, kan op til 5-6 tsk vanillesukker bruges, men er så også det kraftigere dagen efter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2208 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu