Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Salmonellafri koldskål

Salmonellafri koldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt :



Ingredienser:
4 spsk.sukker
3-4 tsk.vanillesukker
10 dl.A38
10 dl.kærnemælk
 
Opskrift:
Sukker og vanillesukker røres sammen ganske lidt. Derefter hældes A38 og kærnemælk i - gerne samtidigt, men ikke nødvendigt.
Piskes i godt og vel 5 min. til den skummer og ser luftig og lækker ud.
Sættes derefter i køleskab i mindst et par timer. Kan sagtens nydes med det samme, men vanillesukkeret tager først ordentlig fat efter nogle timer - allerbedst dagen efter, hvor smagen er bedre og kraftigere og koldere :-)

Tips:

OBS. vanillesukkerets mængde er som altt andet individuelt. Er man til god og dominerende vanillesmag, kan op til 5-6 tsk vanillesukker bruges, men er så også det kraftigere dagen efter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2387 gange,
og udskrevet 54 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu