Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvelever a l’orange

Kalvelever a l’orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvelever
4 spsk.hvedemel
50 g.smør
2 tsk.oregano
 salt
 peber
4 appelsin
2 dl.appelsinsaft
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
1 kg.bagekartofler
400 g.friséesalat
 


Opskrift:

Skral kartoflerne og sæt dem over at koge uden salt. Bland mel med krydderier og vend leverskiverne heri. Klargør appelsinerne pres saften ud af 2 appelsiner 2 dl. i alt og skær skrallen af 2 appelsiner således at filerne kan skæres ud. Steg leveren i smøret på panden ikke mere end 3 minutter på hver side. Skyl og snit salaten og anret i skål. Tag den stegte lever af panden og hold den varm. Svits appelsinfilerne i lidt smør, hæld appelsinsaften på og derefter hvidvinen. Kom kartoflerne og i en arbejdsskål og kør med el-piskeren. Tilsæt lidt af kogevandet og salt og 2 spsk. smør. Kør det godt igennemen med el-piskeren. Smag til med salt evt lidt hvid peber. Hold den varm. Kog saucen lidt ind og jævn med fløden. Hæld saucen over leveren. Server leveren, kartoffelmos og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2190 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu