Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildtpie

Vildtpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
5 plader butterdej
 
 Fyld:
350 g.kød i terninger f.eks. bov
1 løg
2-3 gulerødder
1 peberfrugt
50 g.smør
2.5 dl.bouillon
1-2 dl.piskefløde
 Timian
 Salt
 Peber
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Pil og hak løget. Skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Smelt fedtstoffet gyldent. Svits kød og løg heri. Tilsæt gulerødder og peberfrugt og lad det svitse med. Hæld bouillon og fløde ved og krydr med timian, salt og peber og lad kødet snurre mørt ca. 1 time. Jævvn sovsen let. Lad kødet blive koldt.

Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetemperatur. Læg de 3 plader side om side, så kanterne går lidt ind over hinanden. Rul dem ud og beklæd en tærteform med deje.

Fordel den kolde kødblanding i formen. Rul de resterende butterdejsplader ud og læg dem over som låg. Snit nogle huller i låget med en kniv.

Lav blade af evt. dejrester og lim dem på med æg. Pensl pien med æg og bag den ca. 45 minutter ved 200 grader C. Server den varm.

Tips:

Fyldet kan endvidere tilsættes 125 g. ristede champignonger. En rest vildtragout kan også bruges som fyld.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2236 gange,
og udskrevet 48 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu