Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt mørbrad 04

Fyldt mørbrad 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : spovl

Indsendt :


Fyldt mørbrad 04, billede 4 Fyldt mørbrad 04, billede 1 Fyldt mørbrad 04, billede 2 Fyldt mørbrad 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
250 g.champignoner
 margarine
2 spsk.nøddekerner
1 spsk.hakket persille
3 dl.piskefløde
1 dl.sherry eller portvin
 salt
 peber
 evt.maizenamel
 


Opskrift:

Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne gyldne. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry eller portvin på panden. Lad sovsen koge lidt ind (sovsen kan evt. jævnes ganske let med maizena) og smag til med salt og peber.

Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld sovsen over, så revnen bliver fyldt.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader 20 – 25 minutter.

Server retten med groft brød og en skål salat.

Tips:

En god gæste ret, da den kan tilberedes i forvejen og faktisk ikke kan mislykkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 35778 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu