Kogt culotte med sur sød-sovs

Kogt culotte med sur sød-sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 culotte på 1,2 – 1,5 kg (evt. 1 cuvette)
 
 1 suppevisk bundet op med:
1 stilk timian
1 laurbærblad
 
 Sovs:
40 g.margarine
2–3 spsk.hvedemel
5 dl.suppe fra kogningen
2–2.5 spsk.friskreven peberrod
2 spsk.eddike
2 spsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom culotten i en ikke for stor gryde sammen med suppevisk og 1 spsk. salt. Hæld vand ved, så kødet lige er dækket. Bring det i kog og skum for urenheder. Lad kødet koge stille og roligt under låg ca. 1 time.

Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 15 – 20 minutter. Tag culotten op og dæk den til, så den ikke bliver kold.

Lav en opbagning af margarine og mel og spæd med ½ liter suppe. Kom den revne peberrod i sovsen og smag til med eddike, sukker, salt og peber.

Skær den kogte culotte i passende skiver på tværs fra den brede, tykke ende.

Server retten med kogte kartofler. En rest koldt kød til næste dag smager godt på rugbrød med pickles og strimlet peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 3520 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu