Kom culotten i en ikke for stor gryde sammen med suppevisk og 1 spsk. salt. Hæld vand ved, så kødet lige er dækket. Bring det i kog og skum for urenheder. Lad kødet koge stille og roligt under låg ca. 1 time. Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 15 – 20 minutter. Tag culotten op og dæk den til, så den ikke bliver kold. Lav en opbagning af margarine og mel og spæd med ½ liter suppe. Kom den revne peberrod i sovsen og smag til med eddike, sukker, salt og peber. Skær den kogte culotte i passende skiver på tværs fra den brede, tykke ende. Server retten med kogte kartofler. En rest koldt kød til næste dag smager godt på rugbrød med pickles og strimlet peberrod.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2168 gange, og udskrevet 56 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider