Snit alle grønsagerne ud i små stykker. det samme gøre med kyllingefileterne.
Find to pander frem. den ene steges grønsagerne på, og den anden kyllingefileterne.
Det skal steges i olivenolien. Grønsagerne skal have en god sjat olivenolie, så bliver de bedst. Lad det stege indtil man kan se det begynder at skifte til en lidt mørkere farve end de friske grønsager.
Når kyllingefileterne er færdige, smides de over i den anden pande med grønsager og lad det simre lidt.
Der koges frisk pasta som serves til :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8349 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider