Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad med ostesovs

Mørbrad med ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
2 løg
250 g.champignoner
 Karry
 Smør
 
 Sovs:
1 grøn peberfrugt
2 dl.grønsagsbouillon
150 g.flødeost
0.5 spsk.Mangochutney
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Skær mørbraden i skrå skiver ca. 1 cm tykke. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Rens champignonerne og skær dem i kvarter. Smelt smørret gyldent og svits karryen heri. Steg mørbradbøfferne i smørret. Tag dem af panden og hold dem varme. Svits løg og champignoner i smørret hver for sig.

Sovs:
Skær peberfrugten i små terninger. Bring bouillon og peberfrugt i kog. Bland flødeost i og opløs den under omrøring. Smag til med mangochutney, salt og peber.

Anret mørbradbøfferne på et varmt fad sammen med løg og champignoner, hæld lidt sovs over og server resten til sammen med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2909 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu