kogt skinke el hamburgryg250 g. kogt skinke el hamburgryg
salt salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning
Opskrift:
risen koges som anvist på pakken og afkøles.
skinke eller hamburgryg skæres i mindre tern. Springløg skæres i skiver. Ris, skinke, løg, ærter og majs blandes. De 3 æg piskes let sammen inden de hældes over rismassen og rørres godt i "farsen" Smages til med salt og peber.
Formes til frikadeller og steges 4-5 minutter på hver side i lidt olie. Serveres med grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6137 gange, og udskrevet 109 gange.
Kommentarer
- 2011-06-29 11:12:15 Rigtig nemt og lækkert!!!! Meget velset i ungernes madpakker og billig restemad! Mange tak!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider