Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risfrikadeller

Risfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Rikke

Indsendt :




Ingredienser:
4 dl.ris
 
3 æg
1 dl.frosne ærter
1 dl.majs - dåse
1 bdt.springløg
250 g.kogt skinke el hamburgryg
 salt
 peber
 
 olie til stegning
 


Opskrift:

risen koges som anvist på pakken og afkøles.

skinke eller hamburgryg skæres i mindre tern. Springløg skæres i skiver. Ris, skinke, løg, ærter og majs blandes. De 3 æg piskes let sammen inden de hældes over rismassen og rørres godt i "farsen" Smages til med salt og peber.
Formes til frikadeller og steges 4-5 minutter på hver side i lidt olie. Serveres med grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5728 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-06-29 11:12:15
Rigtig nemt og lækkert!!!! Meget velset i ungernes madpakker og billig restemad! Mange tak!!!