Kartoflerne pakkes i folie og bages 1 1/2 time ved 200 grader C. alm. ovn.
baconen skæres i tern og ristes sprød. Gem 4 skiver til pynt.
Kartoflerne pakkes ud og halveres og udhules med en ske. Al indmaden moses (håndmixer) og mælk, smør, finthakket persille og hakket sprød bacon tilsættes og smages til med salt og peber.
Fyldet fordeles i de 8 pæneste halve kartoffelskræller som pyntes med lidt ustegt bacon. Kan vente på køl op til 3 dage. Inden servering bages de halve kartofler ca 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Smager skønt til alt kød på grill, bla....
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(11 stemmer)
Opskriften er vist 39027 gange, og udskrevet 708 gange.
Energi:
KJ total 10274 (2446 kcal)
KJ pr. Pers. 2568 (611 kcal)
Vægt ialt 2314 gram
Vægt pr. Pers. 578 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 444 KJ (105 kcal) Protein 3.9 gram Fedt 3.7 gram Kulhydrat 14.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kenneth1971 - 2011-08-20 18:56:10 På restaurent kaldes de dobbelt bagte kartofler
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider