Forårs-wok med kalkun, spinat og brune ris

Forårs-wok med kalkun, spinat og brune ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maiken

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.tynde kalkunstrimler
500 g.spinat
6 små gulerødder
1 rødløg, pillet og skåret i tynde både
1 fedhvidløg, hakket fint
½ dl.soja
½ dl.æbleeddike
2 spsk.sesamolie
 
Opskrift:
Sæt din wok på fyret og skru op, så den bliver brænd varm, tilsæt sesamolien.
Rist kødet godt af i 2-3 minutter. Tag kødet af og rist grønt på panden i 1½ minut. Tilsæt kødet og sving rundt. Tilsæt soja og æbleeddiken, lad det koge lidt ind. Du kan evt. tilsætte røgede mandler eller hasselnødder.

Ris:
1 bdt. mynte, hakkes fint
100 gram druer
300 gram brune ris, koges som anvist

Risen koges efter anvisning på posen. Bland friskhakket mynte og de halve druer i. Smag til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 6168 gange,
og udskrevet 125 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jens O Hansen  -  2011-08-01 19:53:51
Er der noge der kan oplyse mig om, hvilken soja der er bedst til wokmas