Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårs-wok med kalkun, spinat og brune ris

Forårs-wok med kalkun, spinat og brune ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maiken

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.tynde kalkunstrimler
500 g.spinat
6 små gulerødder
1 rødløg, pillet og skåret i tynde både
1 fedhvidløg, hakket fint
½ dl.soja
½ dl.æbleeddike
2 spsk.sesamolie
 


Opskrift:

Sæt din wok på fyret og skru op, så den bliver brænd varm, tilsæt sesamolien.
Rist kødet godt af i 2-3 minutter. Tag kødet af og rist grønt på panden i 1½ minut. Tilsæt kødet og sving rundt. Tilsæt soja og æbleeddiken, lad det koge lidt ind. Du kan evt. tilsætte røgede mandler eller hasselnødder.

Ris:
1 bdt. mynte, hakkes fint
100 gram druer
300 gram brune ris, koges som anvist

Risen koges efter anvisning på posen. Bland friskhakket mynte og de halve druer i. Smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5219 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens O Hansen  -  2011-08-01 19:53:51
Er der noge der kan oplyse mig om, hvilken soja der er bedst til wokmas