Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fuldkorns-pitabrød med æg, sprød skinke og salat

Fuldkorns-pitabrød med æg, sprød skinke og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4  Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 fuldkornspitabrød
4 æg kogt og delt
4 skiver spegeskinke
1 dl.feta, væske hældes fra
6 tomater, i både
1 iceberg
250 g.frisk spinat, plukkes og vaskes
12 radiser, bund og top væk, vaskes og deles i kvarte
1 lime, saft og skal
 


Opskrift:

De fire skiver skinke deles i halve og lægges på en bageplade med bagepapir.
Sættes i ovnen ca. 200 grader i 10 minutter eller til de er gyldne.

Salaten rives i stykker så det passer ned i pitabrødet.
I en anden skål vendes tomaterne, fetaost og radiser med saft og skal af lime. Spinaten snittes i tynde strimler i en skål for sig.
Fyld selv de lune pitabrød op.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5693 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu