Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Barbecuekylling med bagte rodfrugter & råkostsalat

Barbecuekylling med bagte rodfrugter & råkostsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : madelskeren

Indsendt :





Ingredienser:
1 Knorr Bag of Taste Paprika
1 kylling af god kvalitet (1200-1400 g) eller udskåret kylling med eller uden skind og ben (ca. 800 g)
2 pastinakker
2 persillerødder
0.5 knoldselleri
300 g.Grønne linser fra Puy
300 g.jordskokker
2 kvistefrisk timian
 Lidtolivenolie
1 hvidløg
 Salt
 peber
 
 Salat:
0.25 rødkål
200 g.rå jordskokker
2 store gulerødder
3 stilkeblegselleri
1 stort rødløg
100 g.kogt perlebyg (kog efter anvisning på posen)
0.5 meget finthakket chili
 Olivenolie
 Hvidvinseddike
0.5 presset hvidløg
1 tsk.paprika eller spidskommen
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Rens kyllingen omhyggeligt og dup den tør med lidt køkkenrulle. Læg kyllingen eller kyllinge-stykkerne i stegeposen og hæld indholdet af Knorr Barbecue krydderi i stegeposen, ryst posen og luk omhyggeligt

Følg stegeanvisningen på posen. Anvender du en hel kylling, skal du beregne en stegetid på ca. 1 time

Skræl grønsagerne til de bagte rodfrugter omhyggeligt og skær dem i mundrette stykker. Læg dem i et ildfast fad sammen med et delt fed hvidløg og et par kviste timian. Drys med lidt salt og peber og hæld lidt god olivenolie over rodfrugeter. Lad dem bage i ovnen sammen med kyllingen i 40-60 min. til de er møre, men stadig har bid. Vend grønsagerne flere gang under stegningen

Rens og skræl alle grønsagerne til salaten og del rødderne, løg og kålen i mindre stykker. Snit dem meget fint –gerne på et mandolinjern eller med en skarp kniv – og vend det hele i en skål sammen med den kogte perlebyg.

Hak chilien meget fint. Rør en dressing af olivenolie og lidt vineddike, ½ presset hvidløg, chili, paprika eller spidskommen, salt og peber. Vend dressingen i salaten

Anret kylling, de bagte rodfrugter og råkostsalaten på en tallerken, og du har en herlig mid-dagsret, som alle i familien vil elske

Bonusråd:
Hvis du vil spare på kalorierne, kan du fjerne skindet fra den stegte kylling. Der er masser af smag i selve kødet.

Velbekomme!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12772 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mcn  -  2016-03-04 17:17:40
det er da ikke en opskrift på kylling det er knor....