Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling og æg kebab

Kylling og æg kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :


Kylling og æg kebab, billede 4 Kylling og æg kebab, billede 1 Kylling og æg kebab, billede 2 Kylling og æg kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tsk.korianderfrø
0.5 tørret chili
1.5 spsk.ghee
3 fedhvidløg
100 g.fint hakkede tomater
0.25 tsk.gurkemaje
1.5 cm.fint hakket ingefær
0.5 spsk.fint hakket grøn chili
1 spsk.hallet frisk korianderblade
4 kyllingefilet
1.5 cm.revet ingefær
0.5 tsk.garam massala
8 æg
 


Opskrift:

Læg korianderfrø og den tørrede chili på en varm pande og rist til det afgiver aromea og knus det i en morter.

Varm ghee'en (eller andet fedtstof) i en pande eller gryde og steg de hakkede hvidløg til de besynder at tage farve og tilsær koriander og chili mix.

Tilsæt nu tomaterne og lad det sautere i 10 min til de er reducerede.
Tilsæt gurkemaje , hakket ingefær, grøn chili og halvdelen af korianderbledene, rør godt rundt og kog i 3 min.

Øg varmen og tilsæt kyllenge kødet, der er skåret i ensartede mundrette stykker, salt og lad sautere i ca 10 min. til kyllingen er færdig men ikke tør.

Tilsidst tilsættes den revne ingefær, resten af korianderbladene og garam masala.

Holdes varm medens brødene tilberedes.
Oprindeligt serveres retten i et indisk brød "paratha", men en grovpandekage eller et naanbrød kan gøre det.

Kom lidt olie på en pande i størelse som brødet, kom 1 sammenpisket æg på panden og lad det stivne lidt inden brødet lægges over, når ægget er færdigt vendes brødet og varmes igennem.

Kyllinge fyldet kommes på brødet, der rulles sammen, og man er nu klar til at gå og spise det på gaden, eller bare på en tallerken med kniv og gaffel (de fleste af os er jo ikke indere ;-))

Tips:

Jeg har skrevet den som hovedret, men det er vist beregnet som en snak som ved en pølsevogn. Vær ikke bange for mængden af chili og ingefær, det bliver mildere af at stå og simre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16359 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu