Italiensk Porchetta

Italiensk Porchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : rek5

Indsendt :      Red :
Italiensk Porchetta, billede 4 Italiensk Porchetta, billede 1 Italiensk Porchetta, billede 2 Italiensk Porchetta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2500 g.svineslag m. spæk
 Salt
 peber
 Masser af friske hakkede krydderurter, basilikum, oregano, salvie og rosmarin
 Olivenolie
 evt.er par skiver Parmaskinke
 
Opskrift:
Du køber svinet hos en slagter, eventuelt får du ham til at ridse det.

Du krydrer indersiden godt med salt og peber og spreder derefter de hakkede urter ud over det hele, hvis du vælger at have skinke inden i, skal dette også lægges i nu.

Derefter ruller og snører du svinet sammen, gnider det med olivenolie og godt med salt.

Sætter det på et rotisseri over grillen i ca. 3 timer og derefter har du en lækker dejlig italiensk rullesteg, med sprøde svær hele vejen rundt.

Tips:

tilsæt eventuelt lidt røgflis efter ca. 1 1/2 time. Serveres måske bare med godt brød til og en god salat. Eller som sidst med ovnbagte rodfrugter og whiskysauce.





karakterer:
Opskriften er vist 39024 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-06 01:45:03
Hvad spiser man til ? hilsen ishøjs bedste kok (-; RØDE

  -   2012-03-05 22:36:38
Hvidløg er en meget god ting at putte ind i stegen. Pensel evt med mørkt øl en gang imellem det gir en lidt røget smag til stegen og en fantastisk god sovs