Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk Porchetta

Italiensk Porchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : rek5

Indsendt :

Italiensk Porchetta, billede 4 Italiensk Porchetta, billede 1 Italiensk Porchetta, billede 2 Italiensk Porchetta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2500 g.svineslag m. spæk
 Salt
 peber
 Masser af friske hakkede krydderurter, basilikum, oregano, salvie og rosmarin
 Olivenolie
 evt.er par skiver Parmaskinke
 


Opskrift:

Du køber svinet hos en slagter, eventuelt får du ham til at ridse det.

Du krydrer indersiden godt med salt og peber og spreder derefter de hakkede urter ud over det hele, hvis du vælger at have skinke inden i, skal dette også lægges i nu.

Derefter ruller og snører du svinet sammen, gnider det med olivenolie og godt med salt.

Sætter det på et rotiseri over grillen i ca. 3 timer og derefter har du en lækker dejlig italiensk rullesteg, med sprøde svær hele vejen rundt.

Tips:

tilsæt eventuelt lidt røgflis efter ca. 1 1/2 time. Serveres måske bare med godt brød til og en god salat. Eller som sidst med ovnbagte rodfrugter og wiskey sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31570 gange,
og udskrevet 354 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mic  -  2013-01-06 01:45:03
Hvad spiser man til ? hilsen ishøjs bedste kok (-; RØDE


  -  2012-03-05 22:36:38
Hvidløg er en meget god ting at putte ind i stegen. Pensel evt med mørkt øl en gang imellem det gir en lidt røget smag til stegen og en fantastisk god sovs