Indbagt laks med porre og perleløg

Indbagt laks med porre og perleløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Mutti

Indsendt :     

Ingredienser:
4 laksefileter a 180 gr
1 spsk.dijosennep
4 plader frossen butterdej
1 æg
3 porrer
200 g.perleløg
2 dl.hvidvin
4 dl.fiskebouillon
2 dl.piskefløde
2 spsk.hakket estragon
25 g.maizena
 
Opskrift:
Rul den optøede butterdej ud på et melstrøet bord. Læg et stykke laks på hver plade, smør med sennep og drys estragon på. Pensl kanten med sammenpiskede æg og fold herefter dejen over. Tryk kanterne til med en gaffel.
Bag dem i ovnen ved 180 graderi ca. 15 - 20 min.

Imens laves tilbehør eller laves i forvejen.
Kog hvidvin og bouillon ind til det halve. Jævn med maizena og kom fløden på.
Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber.
Kom de letkogte porrer i saucen sammen med perleløgene og kog igennem, til grøntsagerne er netop møre.
Tilsæt hakket estragon.

Server med nye kartofler og asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 8664 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu