Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Estragon krebinetter med champignonsovs

Estragon krebinetter med champignonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.hakket kalkun
4 spsk.Rasp
2 spsk.Hakkede kapers
 Lidthvedemel
 Salt
 Peber
 Lidttørret estragon
 Fedtstof til stegning
 
 Champignonsovs
500 g.champignon
3 spsk.Smør
1.5 dl.Fløde
1 dl.Bouillon
 Lidtcitronsaft
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Båndspaghetti med hakket persille
 Eller
 Små kogte kartofler
 


Opskrift:

Bland kødet med rasp og hakket kapers. Form til krebinetter og vend dem i lidt mel. Krydr med salt, peber og estragon. Steg krebinetterne ved middel varme i 5 minutter på hver side. Hold dem varme.

Champignonsovs:
Rist de rensede champignon i smør i en gryde. Tilsæt fløde og bouillon og kog det sammen nogle minutter. Tilsæt væden fra krebinetterne. Kog igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret krebinetterne på et fad og hæld champignonsovsen ved. Kan serveres med båndspaghetti tilsat hakket persille eller med små kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2626 gange,
og udskrevet 17 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu