Estragon krebinetter med champignonsovs

Estragon krebinetter med champignonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.hakket kalkun
4 spsk.Rasp
2 spsk.Hakkede kapers
 Lidthvedemel
 Salt
 Peber
 Lidttørret estragon
 Fedtstof til stegning
 
 Champignonsovs
500 g.champignon
3 spsk.Smør
1.5 dl.Fløde
1 dl.Bouillon
 Lidtcitronsaft
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Båndspaghetti med hakket persille
 Eller
 Små kogte kartofler
 
Opskrift:
Bland kødet med rasp og hakket kapers. Form til krebinetter og vend dem i lidt mel. Krydr med salt, peber og estragon. Steg krebinetterne ved middel varme i 5 minutter på hver side. Hold dem varme.

Champignonsovs:
Rist de rensede champignon i smør i en gryde. Tilsæt fløde og bouillon og kog det sammen nogle minutter. Tilsæt væden fra krebinetterne. Kog igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.

Anret krebinetterne på et fad og hæld champignonsovsen ved. Kan serveres med båndspaghetti tilsat hakket persille eller med små kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 4552 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu