Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panna Cotta med rød sauce

Panna Cotta med rød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sue

Indsendt :



Ingredienser:
 Panna Cotta:
5 dl.Piskefløde
60 g.sukker
1 Vanillestang
4 Husblasblade
 
 Rød sauce:
160 g.sukker
0.75 dl.vand
80 g.hindbær (frosne eller friske)
0.5 dl.rødvin
0.5 tsk.kanel
 
 Evt. Friske hindbær/jordbær til pynt
 
Opskrift:
Panna Cotta:
Opblød Husblassen i koldt vand.

Hæld fløden og sukker op i en gryde. Flæk vanillestangen og skrab indholdet ud og kom både det og resten af vanillestangen op i gryden med fløde. Sæt gryden over ved svag varme og varm op til næsten kogepunktet (skal ikke koge)

Imens smørrer du 4 forme indvendigt med en neutral madolie (ex. rapssolie)

Når fløden er varmet op, knuges husblassen for vand og røres op i den varme fløde til den er opløst.

Væsken hældes op i de 4 forme og stilles på køl indtil de stivner. (ca 2 timer)

Når de er stivnet fugtes et viskestykke i varmt vand og holdes omkring formene, så slipper Panna Cottaen formen og den kan nemt vendes ud på en tallerken.

Rød sauce:
Sukker og vand hældes i en gryde og sættes over ved svag varme. Der røres til sukkeret er opløst (skal ikke koge).

Tilsæt hindbær, kanel og rødvin og giv det et hurtigt opkog.

Si saucen for at fjerne kernerne og stil saucen til afkøling indtil servering.

Anret Pannacottaen på en tallerken og hæld noget af saucen ovenpå. Velbekomme.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4759 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu