T-bone steaks med bagte kartofler

T-bone steaks med bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 T-bone steaks
 Salt
 Peber
 Rosmarin
 Smør og olie til stegning
 
 Tilbehør:
4 store bagekartofler
1 dl.creme fraiche
1 bdt.Purløg
 
Opskrift:
Sæt de godt skyllede bagekartofler i ovnen ved 200 grader C og bag dem i en time.

T-bone steaks:
Giv fedtkanten nogle små snit, så krymper de ikke under stegningen. Krydr med salt, peber og rosmarin. Vend dem kort på en tør, hed pande, så lukkes kødporrerne. Lad smør og olie blive varmt på en pande, Brun kødet på begge sider i fedtstoffet. Dæmp varmen og steg det 3 min. På hver side.

Skær et kryds i de bagte kartofler eller flæk dem halvt igennem. Kom lidt creme fraiche i hver og drys rigeligt fintklippet purløg på.

Server de bagte kartofler til kødet med en god blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5416 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu