| |
|
Grønsagsfad med ris
Grønsagsfad med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | dl. | ris2 dl. ris | 2-3 | | gulerødder2-3 gulerødder | 250 | g. | broccoli250 g. broccoli | 4 | | æg4 æg | 3.5 | dl. | fløde3.5 dl. fløde | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | Timian Timian | | | |
| |
Kog risene løse og lad dem blive kolde.
Riv gulerødderne groft og bland dem i risene sammen med den letkogte broccoli og snittede forårsløg.
Pisk æggene let samme med fløden og bland det med risblandingen.
Krydr med salt, peber og timian.
Kom blandingen i et smurt ildfast fad og sæt retten i ovnen ved 200 grader C i ca. 40 minutter.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1443 gange, og udskrevet 35 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|