Grønsagsfad med ris
Indsendt : |
|
|
Kog risene løse og lad dem blive kolde.
Riv gulerødderne groft og bland dem i risene sammen med den letkogte broccoli og snittede forårsløg.
Pisk æggene let samme med fløden og bland det med risblandingen. Krydr med salt, peber og timian. Kom blandingen i et smurt ildfast fad og sæt retten i ovnen ved 200 grader C i ca. 40 minutter. |
|
|
Opskriften er vist 2475 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne