Fiskefilet med spinat og butterdejslåg

Fiskefilet med spinat og butterdejslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lonni79

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
350 g.frossen spinat, hele blade
300 g.fiskefileter
2.5 dl.cremefraiche 38%
0.5 bdt.klippet dild
1 tsk.salt
0.125 tsk.peber
3 frossen butterdejsplader
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
*Spinaten optøes.
*Vandet knuges fra spinaten.
*I et ovnfast fad (20x30 cm) fordeles spinat, creme fraiche, dild, salt og peber. Øverst lægges fiskefileterne.
*Den udrullede butterdej lægges over retten. Med fx. en kærnehusudstikker laves 10-15 huller i dejen.
*Dejen pensles med æg.
*Fadet sættes på ovnristen i kold ovn på en af de nederste riller.
*Retten bages på 200 grader i ca. 40 min.


karakterer:
Opskriften er vist 6405 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-08-03 18:55:32
Hvad kunne der hertil serveres af tilbehør?