*Spinaten optøes.
*Vandet knuges fra spinaten.
*I et ovnfast fad (20x30 cm) fordeles spinat, creme fraiche, dild, salt og peber. Øverst lægges fiskefileterne.
*Den udrullede butterdej lægges over retten. Med fx. en kærnehusudstikker laves 10-15 huller i dejen.
*Dejen pensles med æg.
*Fadet sættes på ovnristen i kold ovn på en af de nederste riller.
*Retten bages på 200 grader i ca. 40 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6267 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
- 2017-08-03 18:55:32 Hvad kunne der hertil serveres af tilbehør?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider