Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks på spinatbund

Laks på spinatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Laks på spinatbund, billede 4 Laks på spinatbund, billede 1 Laks på spinatbund, billede 2 Laks på spinatbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Spinat, frisk nippet for stilke
5 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskat, friskrevet
500 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   


Tilbehør:
kartofler, brød og evt. tomatsalat
Opskrift:

Spinaten renses og snittes groft. Læg spinaten i et smurt, ildfast fad med ret høje sider. Drys med salt, peber og lidt revet muskatnød.

Læg laksen ovenpå spinaten og drys med hakket løg. Fadet sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Fadet skal ikke dækkes til. Det er ikke nødvendigt med ekstra væde, men hvis man har lyst, kan der tilsættes en smule fløde eller hvidvin.

Retten kan serveres som hovedret med kartofler, brød og evt. tomatsalat, eller den kan serveres som forret. Her kan man springe kartoflerne over og beregne mindre laks pr. portion.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 54435 gange,
og udskrevet 1505 gange.


Energi:
KJ total 4930 (1173 kcal)
KJ pr. Pers. 1232 (293 kcal)
Vægt ialt 1405 gram
Vægt pr. Pers. 351 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu