Spinaten renses og snittes groft. Læg spinaten i et smurt, ildfast fad med ret høje sider. Drys med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Læg laksen ovenpå spinaten og drys med hakket løg. Fadet sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Fadet skal ikke dækkes til. Det er ikke nødvendigt med ekstra væde, men hvis man har lyst, kan der tilsættes en smule fløde eller hvidvin.
Retten kan serveres som hovedret med kartofler, brød og evt. tomatsalat, eller den kan serveres som forret. Her kan man springe kartoflerne over og beregne mindre laks pr. portion.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(10 stemmer)
Opskriften er vist 63002 gange, og udskrevet 1708 gange.
Energi:
KJ total 4930 (1173 kcal)
KJ pr. Pers. 1232 (293 kcal)
Vægt ialt 1405 gram
Vægt pr. Pers. 351 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal) Protein 8.7 gram Fedt 4.5 gram Kulhydrat 2.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2020-12-25 15:37:20 Super lækker opskrift - og meget nem! Den skal jeg lave igen, men næste gang vil jeg pynte med hakkede mandler.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider