Valnøddebrød
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren smuldres i en stor skål.
Smør smeltes og mælk tilsættes så væsken bliver 37 grader c.
Hæld væsken over gæren og rør den ud.
Tilsæt honning, salt, grofthakkede valnøddekerner og grahamsmel.
Tilsæt det meste af hvedemelet og ælt dejen smidig.
Lad den hæve tildækket ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 stykker og form dem til runde brød. Lad brødene hæve i melede kurve eller på bageplade ca. 30 minutter. Hæld forsigtigt brødene ud af kurvene og over på bageplader og bag brødene nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 52281 gange,
og udskrevet 1049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Berit - 2021-03-09 19:44:59 Lækkert brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne