Valnøddebrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 dl. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
4 dl. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
9 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 18343 (4367 kcal)
KJ pr. Brød 9171 (2183 kcal)
Vægt ialt 1559 gram
Vægt pr. Brød 779 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1176 KJ (280 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 44.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)