Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtig valnøddebrød

Hurtig valnøddebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 gram Gær
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 dl. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
4 dl. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
12 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Gæren smuldres i en stor skål. Smør smeltes og mælk tilsættes så væsken bliver 37 grader c. Hæld væsken over gæren og rør den ud. Tilsæt honning, salt, grofthakkede valnøddekerner og grahamsmel. Tilsæt det meste af hvedemelet og ælt dejen smidig. Lad den hæve tildækket ca. 30 minutter.

Del dejen i 2 stykker og form dem til runde brød. Lad brødene hæve i melede kurve eller på bageplade ca. 30 minutter.

Hæld forsigtigt brødene ud af kurvene og over på bageplader og bag brødene nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Lad dem afkøle på en bagerist.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16650 gange,
og udskrevet 319 gange.


Energi:
KJ total 20999 (4999 kcal)
KJ pr. Brød 10499 (2499 kcal)
Vægt ialt 1739 gram
Vægt pr. Brød 869 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1207 KJ (287 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 47.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Silja  -  2011-04-03 15:58:27
gelemte 300 gram hvedemel