Nip stilkene af den friske spinat og skyl bladene godt.
Damp dem kort i det vand der hænger ved sidste skylning.
Tryk spinaten fri for væde og hak den.
Bland den i det hakkede kød.
Form det til krebinetter og vend dem i rasp.
Krydr med salt og peber.
Steg dem på panden.
Læg dem herefter i et ovnfast fad.
Kom en tynd skive gedeost på hver krebinet.
Gratiner ved 250 grader i få minutter eller til osten lige smelter.
Serveres med kold kartoffelsalat.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2209 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider