Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsrisotto

Gulerodsrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.basmatiris
3-4 stk.hakkede løg
400 g.revne gulerødder
1/2 dl.olie
 Revet skal af 2 appelsiner
 Saften af de to revne appelsiner
2 tern hønsebouillon
6 dl.vand
 Evt.2 spsk. revet parmesan
 Salt
 Hakket frisk koriander til at drysse med (Tørret koriander kan også anvendes, men det skal vendes i)
 


Opskrift:

Varm olien, og svits ris, løg og gulerod i et par minutter.
Tilsæt appelsinskal og saft, kog ind.

Tilsæt vand og bouillonterningerne og lad nu risottoen koge for svag varme, ca. 15-20 minutter.

Vend parmesanen i, smag til med salt.
Server med drysset koriander.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3955 gange,
og udskrevet 32 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu