Gulerodsrisotto
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red: |
|
|
Varm olien, og svits ris, løg og gulerod i et par minutter.
Tilsæt appelsinskal og saft, kog ind. Tilsæt vand og bouillonterningerne og lad nu risottoen koge for svag varme, ca. 15-20 minutter. Vend parmesanen i, smag til med salt. Server med drysset koriander. |
|
Opskriften er vist 4744 gange,
og udskrevet 67 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne