Gulerodsrisotto

Gulerodsrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt af : Hausfrau

Indsendt :      Red:

Gulerodsrisotto, billede 4 Gulerodsrisotto, billede 1 Gulerodsrisotto, billede 2 Gulerodsrisotto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
11 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Koriander. frisk
   
Opskrift:
Varm olien, og finthakket løg og groft revet gulerod i et par minutter uden at tage farve. Tilsæt ris og svits med i yderligere 2 minuter

Tilsæt hvidvinen af et par gange og lad den dampe ind mellem hver gang. Tilsæt så bouillon af flere gange og lade det dampe/koge ind mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød.

Vend parmesanen revet appelsinskal og -saft i og varm med et par minutter. Smag forsigtigt til med salt.

Server med friskhakket koriander.


karakterer:
Opskriften er vist 5443 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10234 (2436 kcal)
KJ pr. Pers. 2558 (609 kcal)
Vægt ialt 2516 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 406 KJ (96 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu