Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vintergryde med oksetværreb

Vintergryde med oksetværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.oksetværreb
3-4 spsk.Smør margarine eller fedt
500 g.skalotteløg
2 laurbærblade
1 flaske øl, lys eller alm.
3 dl.vand
6-8 gulerødder
1 bdt.porrer
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør
 Kartoffelmos
 Groft brød
 


Opskrift:

Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Tag dem op og brun derefter de pillede løg. Tag også dem op og gem dem til sidst. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand. Lad det koge godt 1 time. Skær gulerødder og porrer i mindre stykker, ikke for små og kom dem i retten i god til, ca ¾ time inden kødet er færdigkogt. Kom løgene i de sidste 15 minutter af kogetiden.

Smag til med salt og peber. Server i et halvdybt fad eller direkte fra gryden og byd kartoffelmos og groft brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8710 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Elisabeth  -  2017-01-05 14:43:52
Der står ingenting om hvordan udskæringen er af tværrebet. Hvad med bagefter? Skal det være så mørt at kødet falder fra benet? Synes ikke retten smager af retten smager af meget.