Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastafad med hakket oksekød 02

Pastafad med hakket oksekød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vbasse

Indsendt :


Pastafad med hakket oksekød 02, billede 4 Pastafad med hakket oksekød 02, billede 1 Pastafad med hakket oksekød 02, billede 2 Pastafad med hakket oksekød 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.3-farvede pastaskruer
 Salt
 
500 g.hakket oksekød
100 g.bacon i skiver
1 stort løg
1 rød snackpeber
1 porre
0.5 squach
1 ds.hakket tomat
7.5 dl.cremefine 7%
1 pakkerevet cheddar ost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog pastaen efter anvisningen.

Svits kødet og bacon skåret i strimler i lidt olie i en gryde, løg snackpeber, porre og squach skæres i fine strimler og svitses med de sidste minutter. De hakkede tomater tilføjes og det varmes igennem .

Pasta og kød/grøntsager blandes og fordeles i et ovnfast fad. Cremefine hældes over til det lige dækker. drysses med ost.

Steger i ovnen ved 180 gr. varmluft i ca 15-20 minutter.

Tips:

Serveres med et godt brød/flute til. Der kan selvfølgelig bruges andre grøntsager hvis man har det.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 99894 gange,
og udskrevet 1668 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda   -  2017-01-30 18:30:48
Lækker ret - børnevenlig, da den ikke er stærk - kan sagtens peppes op med evt chili


Bent   -  2016-01-28 19:41:51
Er blevet meget glad for denne ret. Spicer den lidt op med et par fed hvidløg, chilli og noget okseboullion. Meget nem at lave


Hoplop  -  2015-06-15 19:09:50
En ok hverdagsret, men mangler virkelig smag


Laila  -  2012-04-07 23:05:14
Lækker ret, nem at lave. Svitsede dog først baconen i gryden, og brugte lidt af det smeltede baconfedt i stedet for olie.


Tina Lund  -  2012-04-02 19:40:04
Synes bestemt retten er god, dog kunne den sagtens krydres lidt op.