Farseret kalvespidsbryst

Farseret kalvespidsbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.Kalvespidsbryst
 Smørklatter
 Lidtbouillon
 
 Fyld:
300 g.hakket kalvekød
1 bdt.Persille
1 æg
1 dl.piskefløde eller lys bouillon
3 spsk.Rasp
125 g.champignon
1 grofthakket løg
3 tsk.karry
3 spsk.Smør
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Kogte bønner
 Kartofler
 
Opskrift:
Få slagteren til at tage benet ud af bryststykket. Skær en dyb lomme ind i købet med en lang spids kniv. Sørg for at lommen bliver ret bred, så der kan være rigeligt med fyld i.

Rør det hakkede kød sammen med hakket persille, æg, fløde og rasp og bland de hele svampe i. Svits løg og karry i smørret. Lad det svale lidt inden det blandes i farsen.

Krydr med salt og peber. Kom fyldet i kalvebrystet og luk med kødnåle. Læg det fyldte bryst i et smurt ovnfast fad eller lille bradepande. Kom smørklatter over og drys med salt og peber. Hæld lidt bouillon i fadet og sæt det i ovnen ved 174 grader C i 1 time.

Dæmp varmen til 160 grader C og steg endnu 1 time. Hæld skyen fra fadet og jævn den til en sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 2682 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu