piskefløde eller lys bouillon1 dl. piskefløde eller lys bouillon
3
spsk.
Rasp3 spsk. Rasp
125
g.
champignon125 g. champignon
1
grofthakket løg1 grofthakket løg
3
tsk.
karry3 tsk. karry
3
spsk.
Smør3 spsk. Smør
Salt Salt
Peber Peber
Tilbehør: Tilbehør:
Kogte bønner Kogte bønner
Kartofler Kartofler
Opskrift:
Få slagteren til at tage benet ud af bryststykket.
Skær en dyb lomme ind i købet med en lang spids kniv.
Sørg for at lommen bliver ret bred, så der kan være rigeligt med fyld i.
Rør det hakkede kød sammen med hakket persille, æg, fløde og rasp og bland de hele svampe i.
Svits løg og karry i smørret.
Lad det svale lidt inden det blandes i farsen.
Krydr med salt og peber.
Kom fyldet i kalvebrystet og luk med kødnåle.
Læg det fyldte bryst i et smurt ovnfast fad eller lille bradepande.
Kom smørklatter over og drys med salt og peber.
Hæld lidt bouillon i fadet og sæt det i ovnen ved 174 grader C i 1 time.
Dæmp varmen til 160 grader C og steg endnu 1 time.
Hæld skyen fra fadet og jævn den til en sovs.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2193 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider