lille poussin pr. person1 lille poussin pr. person
Frisk estragon Frisk estragon
50
g.
smør50 g. smør
Salt Salt
Peber Peber
Smør og olie til bruning Smør og olie til bruning
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
Evt.
jævning Evt. jævning
Salt Salt
Peber Peber
Tilbehør: Tilbehør:
Små kogte aspargeskartofler vendt i persille Små kogte aspargeskartofler vendt i persille
Agurkesalat Agurkesalat
Opskrift:
Kom frisk estragon i hver kylling.
Kom også en lille klat smør i.
Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde.
Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved.
Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 minutter, husk at fjerkræ skal være gennemstegt.
Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden.
Kog det godt igennem og jævn evt. sovsen.
Kom finthakket estragon i og smag til med salt og peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2605 gange, og udskrevet 69 gange.
Kommentarer
Lone - 2011-03-29 17:18:02 Jeg elsker det! Men soyasovs skal købe i NETTO!.. WOOOOT!!!!!!!!!!!!
Yuuum, bananpuré, det dææjligt for maven og håret. Jeg har også spist en Muffin med Creme, den var dææjlig, men de kan jo ikke holde sig! Jeg har også bananer, men de kan heller ikke holde sig... Ja, det dyre pære..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider