| |
|
Hytteostegratin
Hytteostegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | dl. | hytteost4 dl. hytteost | 3-4 | | æg3-4 æg | 2 | | små hakkede løg2 små hakkede løg | 3 | dl. | hakkede valnødder3 dl. hakkede valnødder | 50 | g. | blød margarine50 g. blød margarine | 6 | dl. | cornflakes6 dl. cornflakes | 1 | dl. | mælk1 dl. mælk | 2 | dl. | varm grøntsagsbuillon2 dl. varm grøntsagsbuillon | | | | | | Evt. 1-2 fed finthakket hvidløg og/eller 1-2 spsk. finthakket frisk timian Evt. 1-2 fed finthakket hvidløg og/eller 1-2 spsk. finthakket frisk timian | | | |
| |
Det hele blandes sammen og hældes i en lille bradepande eller gratinform.
Bages cirka 1 time ved 220 grader (varmluft ca. 200 grader).
Serveres med grøn salat, kartofler, sovs, rødkål og hvad der ellers hører til. Kan også spises koldt på brød eller sammen med kartoffelsalat m.m.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4112 gange, og udskrevet 84 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|