Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kyllingbryst med mornay-vendt pasta

Fyldt kyllingbryst med mornay-vendt pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Andped

Indsendt :





Ingredienser:
4 kyllingbryst
1 buko pikantost (den grønne)
2 pakkerbacon
750 g.frisk pasta
1 kartonmornaysauce
 


Opskrift:

snit en lomme i kyllingbrystet, fyld derefter "lommen" med pikantosten, vikkel derefter bacon om kyllingen.

Sættes derefter i et ildfastfad i en forvarmet ovn 200 grader C i 30-35 minutter alt efter størrelsen på kyllingbrystet.

derefter følg anvisningen på pastaen, når pastaen er klar hældes vandet fra og mornay-saucen hældes ved og skal derefter blot opvarmes.

velbekomme !!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13092 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu