Fyldt kyllingbryst med mornay-vendt pasta

Fyldt kyllingbryst med mornay-vendt pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Andped

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kyllingbryst
1 buko pikantost (den grønne)
2 pakkerbacon
750 g.frisk pasta
5 dl.Mornaysauce
 
Opskrift:
snit en lomme i kyllingbrystet, fyld derefter "lommen" med pikantosten, vikkel derefter bacon om kyllingen.

Sættes derefter i et ildfastfad i en forvarmet ovn 200 grader C i 30-35 minutter alt efter størrelsen på kyllingbrystet.

derefter følg anvisningen på pastaen, når pastaen er klar hældes vandet fra og mornay-saucen hældes ved og skal derefter blot opvarmes.

velbekomme !!


karakterer:
Opskriften er vist 14859 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu