Iransk Kyllinge Gryde

Iransk Kyllinge Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Iranian Gordon Ramsey

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.KyllingeFilet
8 Kartofler
½ Løg
1 fedhvidløg
2 tsk.Salt
1 spsk.Karry
1 tsk.Rød Peber
3 spsk.Olie
3 spsk.Citronsaft
 halv lille kop vand
 
Opskrift:
Start med at skralde kartoflerne også skær dem ud i mellem små firkanter.
Skær kyllingefillerne i ligeså små firkanter.

Hak løget i små stykker. og det samme med hvidløget.

Hæld olien i panden og tilsæt derefter løg og svits dem til de bliver gyldne tilsæt derefter hvidløget og la det stå i højeste grad i 1 minut.
Tilsæt kartoflerne og lad dem stå i højeste grad i 4 minutter så de bliver brune.
tilsæt derefter kyllingen og bland det godt sammen med det andet.
derefter tilsætter du krydderierne og lader det stå i Mellem graden på din kogeplade.
efter 15minutter tilsætter du vandet og lader det simre ind til vandet damper væk.
derefter hælder du citronsaftet ud over det hele og lader det stå 2minutter. så servere du det på en tallerken.

Tips:

Smager godt med arabisk brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6469 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu