Start med at skralde kartofflerne også skær dem ud i mellem små firkanter.
Skær kyllinge fillerne i ligeså små firkanter.
Hak løgen i små stykker.og det samme med hvidløgen.
Hæld olien i panden og tilsæt derefter løg og svits dem til de bliver gyldne tilsæt derefter hvidløgen og la det stå i højeste grad i 1 minut.
Tilsæt kartofflerne og lad dem stå i højeste grad i 4 minutter så de bliver brune.
tilsæt derefter kyllingen og bland det godt sammen med det andet.
derefter tilsætter du krydderierne og lader det stå i Mellem graden på din kogeplade.
efter 15minutter tilsætter du vandet og lader det simre ind til vandet damper væk.
derefter hælder du citronsaftet ud over det hele og lader det stå 2minutter. så servere du det på en tallerken.
Tips:
Smager godt med arabisk brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 5990 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider