Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Iransk Kyllinge Gryde

Iransk Kyllinge Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Iranian Gordon Ramsey

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.Kyllinge Fillet
8 Kartoffler
½ Løg
1 fedhvidløg
2 tsk.Salt
1 spsk.Karry
1 tsk.Rød Peber
3 spsk.Olie
3 spsk.Citronsaft
 halv lille kop vand
 


Opskrift:

Start med at skralde kartofflerne også skær dem ud i mellem små firkanter.
Skær kyllinge fillerne i ligeså små firkanter.

Hak løgen i små stykker.og det samme med hvidløgen.

Hæld olien i panden og tilsæt derefter løg og svits dem til de bliver gyldne tilsæt derefter hvidløgen og la det stå i højeste grad i 1 minut.
Tilsæt kartofflerne og lad dem stå i højeste grad i 4 minutter så de bliver brune.
tilsæt derefter kyllingen og bland det godt sammen med det andet.
derefter tilsætter du krydderierne og lader det stå i Mellem graden på din kogeplade.
efter 15minutter tilsætter du vandet og lader det simre ind til vandet damper væk.
derefter hælder du citronsaftet ud over det hele og lader det stå 2minutter. så servere du det på en tallerken.



Tips:

Smager godt med arabisk brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5760 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu