Rør 500 g. hakket kød som de plejer til frikadeller, og krydr med 1-2 fed knust hvidløg, 1 tsk. basilikum og 1 tsk. rosmarin.
Lad farsen hvile en times tid.
Form farsen til en stor farspandekage og bag den på begge sider, vend frikadellen ved hjælp af et stort grydelåg.
Svits tomatskiver og peberfrugtterninger i lidt olie, og fordel det på den stegte pandekagefrikadelle sammen med klippet persille.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3331 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider