Pandefrikadelle

Pandefrikadelle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kød
 
1-2 fedknust hvidløg
1 tsk.basilikum
1 tsk.rosmarin
 
 tomat
 peberfrugt
 lidtolie
 persille, frisk
 
Opskrift:
Rør 500 g. hakket kød som de plejer til frikadeller, og krydr med 1-2 fed knust hvidløg, 1 tsk. basilikum og 1 tsk. rosmarin. Lad farsen hvile en times tid.

Form farsen til en stor farspandekage og bag den på begge sider, vend frikadellen ved hjælp af et stort grydelåg. Svits tomatskiver og peberfrugtterninger i lidt olie, og fordel det på den stegte pandekagefrikadelle sammen med klippet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 4551 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu