groft salt pr. liter vand3 tsk. groft salt pr. liter vand
2
gulerødder2 gulerødder
2
porrer2 porrer
1
suppevisk af porretop og persille1 suppevisk af porretop og persille
Sauce: Sauce:
50
g.
smør eller margarine50 g. smør eller margarine
1.5-2
spsk.
karry1.5-2 spsk. karry
4
spsk.
hvedemel4 spsk. hvedemel
5-6
dl.
suppe5-6 dl. suppe
Tilbehør: Tilbehør:
ris ris
kokos kokos
karry karry
syltet ingefær syltet ingefær
Opskrift:
Kog kødet med vand, der lige dækker, og som er tilsat salt, delte grønsager og suppevisk.
Lad det koge, til det er mørt, ca. 1 1/2 time.
Smelt fedtstoffet til saucen og svits karryen heri.
Rør melet i og spæd med 5-6 dl af den siede suppe.
Skær kødet i pæne skiver og anret det i et halvdybt varmt fad.
Hæld den varme karrysauce over.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3846 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider