Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekød i karry

Kalvekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalvebov
3 tsk.groft salt pr. liter vand
2 gulerødder
2 porrer
1 suppevisk af porretop og persille
 
 Sauce:
50 g.smør eller margarine
1.5-2 spsk.karry
4 spsk.hvedemel
5-6 dl.suppe
 
 Tilbehør:
 ris
 kokos
 karry
 syltet ingefær
 


Opskrift:

Kog kødet med vand, der lige dækker, og som er tilsat salt, delte grønsager og suppevisk. Lad det koge, til det er mørt, ca. 1 1/2 time. Smelt fedtstoffet til saucen og svits karryen heri. Rør melet i og spæd med 5-6 dl af den siede suppe. Skær kødet i pæne skiver og anret det i et halvdybt varmt fad. Hæld den varme karrysauce over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3336 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu