Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kong fiddes livret 02

Kong fiddes livret 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : tulle87dk

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.skært oksekød i strimler eller tern (kan være mørbrad flanksteak og lignende)
25 g.margarine
3 løg
1 posepommes frites
4 tsk.karry
4 tsk.paprika
4 spsk.Ketchup
5 dl.piskefløde
2 spsk.Engelsk sovs
6 hårdkogte æg
1 lille glas rødbeder
 


Opskrift:

Tag en stor gryde og start med at svitse kødet i margarinen sammen med det ene finthakkede løg og karryen.

Herefter tilsættes fløden, den engelske sovs, paprikaen og ketchuppen. Lad det hele småkoge til kødet er mørt.

Pommes frites lægges på en bageplade med bagepapir og bager i ovnen til de er sprøde ved ca. 200° i ca. 25 min.

De sidste 2 løg, rødbederne og de 6 gårdkogte æg hakkes i små tern og lægges i hver deres skål.



Tips:

Retten serveres ved at pommes frites lægges i bunden af tallerkenen. Herover kommer kødet og sovs. Øverst drysses æg, løg og rødbeder. Der kan sikkert spindes videre på denne ret. Man kan sikkert også bruge svinekød som f.eks. mørbrad i stedet for oksekødet . I den originale opskrift skal der også serveres små kogte kartofler til sammen med pommes fritene. Et stykke madbrød, til at skabe det sidste af tallerkenen af med, mener jeg er helt essentielt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5142 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu