Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irish stew, modificeret

Irish stew, modificeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nico

Indsendt :





Ingredienser:
2 rødbeder
3 pastinakker
4 gulerødder
2 porrer
 
500 g.lammebov
 
3 dl.vand
 salt
 peber
 laurbærblade
 


Opskrift:

Antallet af grønsager gør ikke så meget, det handler mest om at der bare skal være en nogenlunde lige fordeling mellem de forskellige rodfrugter (alt efter smag og behag selvfølgelig).

Kødet skæres i store tern, ligeledes gør rodfrugterne. Porrerne snittes groft. Kødes puttes i bunden af en gryde i lidt olie, hvor det (ved svag varme) lige skal brunes, hvorefter man hælder rodfrugterne henover. Det krydres med salt, peber og laurbærbladene, og der hældes derefter vand henover.

Her skal det står og simre i en 10-20 min, hvorefter det hældes over i et ildfast fad sammen med de snittede porrer. Det stilles da i ovnen ved 200 grader, og der skal det så stå og bage færdigt i ca. 30 min.
HUSK at vende kødet ned i væden med jævne mellemrum, så det ikke "tørrer ud". Spises med groft brød

Velbekomme

Tips:

Ps: husk at rødbeder skal have lidt længere tid end andre rodfrugter for at få den rigtige konsistens, så det kan godt betale sig at putte dem i lidt før de andre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3468 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu