Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chicken Panang

Chicken Panang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Nadapaapotten

Indsendt :





Ingredienser:
1 tsk.olie
450 g.kyllingebryst i strimler
4 dl.kokosmælk
2 tsk.panang curry paste (panang karry pasta)
 Salt
 Peber
 Ris
 


Opskrift:

Varm olien op i wokgryden. Tilsæt karry-pastaen og lad det simre 30-60 sekunder.

Put derefter kyllingestrimlerne i wok-gryden og steg dem - tilsæt derefter kokosmælken og lad retten simre 20 minutter. Smag til med salt og peber - og evt. en smule sukker, efter smag og behag.

Serveres med ris.

Tips:

Du kan bruge kylling, oksekød og svinekød - du bestemmer selv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20682 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu