Varm olien op i wokgryden. Tilsæt karry-pastaen og lad det simre 30-60 sekunder.
Put derefter kyllingestrimlerne i wok-gryden og steg dem - tilsæt derefter kokosmælken og lad retten simre 20 minutter. Smag til med salt og peber - og evt. en smule sukker, efter smag og behag.
Serveres med ris.
Tips:
Du kan bruge kylling, oksekød og svinekød - du bestemmer selv.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 22483 gange, og udskrevet 225 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider