Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk Bread bowl beef stew

Amerikansk Bread bowl beef stew, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Henrik Svendsen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.skært oksekød
1 Stor snack peber
3 små løg
1 rødløg
2 store gulerødder
4 fedhvidløg hakket eller revet
2 okse bullion
1 tsk.tomatpasta
 Salt
 Peber
 Olivenolie til stegning
50 g.hvedemel
 


Opskrift:

Brun oksekødet i meget varm olivenolie til kødet er brunt.
Tag kødet op og over i en skål eller lignende, drys let med hvedemel.

Brun Løg, hvidløg, rødløg, og halvdelen af snackpeberen i den resterende varme olivenolie, til de er blanke.
Kom herefter kødet og ca. 2-3 dl vand ved og lad det simre ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.

Tilsæt de hakkede gulerødder, snackpeber, 2 stk. oksebullion (eller efter smag) og 1 tsk tomatpasta.
Tilsæt 1 glas stort rødvin.
Lad retten simre ved jævn varme i 45 – 60 min.

Tilsæt eventuelt baked beens.

Skær franskbrød i store skiver 5-10 cm store, og udhul brødet.
Placer brødet i en dyb tallerken, og øs okse-stuvningen op i brødet.
Lad retten trække i brødet i et par minutter inden servering, så brødet bliver blødt af sovsen.

Velbekomme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10972 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu