Svinemørbrad fyldt

Svinemørbrad fyldt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : relztor

Indsendt :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 pk.bacon
0.5 løg
2 fedhvidløg (evt 3)
 feta efter behov
1 syltet peberfrugt (fra glas)
2 spsk.rød pesto
 salt
 peber
 sennep
 
Opskrift:
Mørbrad renses, lav et snit på langs (ikke helt igennem)
mørbraden bankes ud med en kødhammer (nemmest mellem 2 lag vita wrap)
krydres med salt, peber og sennep.

Fyld:
løg og hvidløg hakkes fint,
feta smuldres,
syltet peberfrugt hakkes i små stykker
pesto røres i.

fyldet fordeles på mørbraden, som derefter lukkes sammen.
bacon rulles om hele mørbraden.
kom evt. snor om.

Steges i ovn ved 200 grader C. i ca 30 minutter.

Tips.
serveres med brasede kartofler


karakterer:
Opskriften er vist 13335 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu