Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling chaud froid

Kylling chaud froid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kyllig 1200-1300 g.
 Salt
 Peberkorn
 Laurbærblade
 Lidtsnittede grønsager (løg, gulerod, pastinak, persillerod og/eller porre)
 
 Sovs:
2 blade husblas
1 spsk.Smør
1.5 spsk.Hvedemel
2.5 dl.suppe
1-2 tsk.estragon
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Kog kyllingen 45-60 minutter i vand, der er tilsat salt, hele peberkorn, laurbærblade samt de snittede grønsager. Si suppen. Fjern skind og ben og skær kyllingen i mindre stykker. Læg stykkerne på et fad. Udblød husblasen i koldt vand. Smelt smørret, rør melet i og spæd med suppen og fløde. Lad stuvningen koge igennem og krydr med estragon, salt og peber.

Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme sovs under omrøring. Lad sovsen svale.

Tips:

Retten kan laves dagen før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1421 gange,
og udskrevet 19 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu