Kylling chaud froid

Kylling chaud froid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling 1200-1300 g.
 Salt
 Peberkorn
 Laurbærblade
 Lidtsnittede grønsager (løg, gulerod, pastinak, persillerod og/eller porre)
 
 Sovs:
2 Husblas, blade
1 spsk.Smør
1.5 spsk.Hvedemel
2.5 dl.suppe
1-2 tsk.estragon
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kog kyllingen 45-60 minutter i vand, der er tilsat salt, hele peberkorn, laurbærblade samt de snittede grønsager. Si suppen. Fjern skind og ben og skær kyllingen i mindre stykker. Læg stykkerne på et fad. Udblød husblasen i koldt vand. Smelt smørret, rør melet i og spæd med suppen og fløde. Lad stuvningen koge igennem og krydr med estragon, salt og peber.

Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme sovs under omrøring. Lad sovsen svale.

Fordel sovsen over kyllingekødet, når den tykner og lige før den stivner. Garner retten med frisk estragon.

Tips:

Retten kan laves dagen før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 2002 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu