Krydderurte-deller
Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak, eller riv løget og bland det med kød, men, salt, peber og æg.
Rør mælken langsomt i, lidt ad gangen.
Hak de friske krydderurter med køkenkniv og bland dem i farsen.
Lad farsen hvile en times tid, så bliver den fastere, og krydderismagen fordeler sig.
Smelt fedtstoffet gyldentbrunt på panden. Brug for eksempel halvt vindruekerneolie og halvt smør. Form frikadellerne med en ske ved at dyppe skeen i fedtstoffet, før hver frikadelle formes. Steg dem 4-5 minutter på hver side, afhængigt af hvor store dellerne er. Server dem med smørdampede grønsager. |
|
|
Opskriften er vist 1504 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne