Krydderurte-deller

Krydderurte-deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 stort løg
1 dl.hvedemel
3 tsk.salt
 Peber
1-2 æg
3 dl.skummetmælk
0.5 spsk.timian, frisk
 
 Fedtstof til stegning
 
Opskrift:
Pil og hak, eller riv løget og bland det med kød, men, salt, peber og æg. Rør mælken langsomt i, lidt ad gangen. Hak de friske krydderurter med køkenkniv og bland dem i farsen. Lad farsen hvile en times tid, så bliver den fastere, og krydderismagen fordeler sig.

Smelt fedtstoffet gyldentbrunt på panden. Brug for eksempel halvt vindruekerneolie og halvt smør. Form frikadellerne med en ske ved at dyppe skeen i fedtstoffet, før hver frikadelle formes. Steg dem 4-5 minutter på hver side, afhængigt af hvor store dellerne er.

Server dem med smørdampede grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 1404 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu