Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydderurte-deller

Krydderurte-deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 stort løg
1 dl.hvedemel
3 tsk.salt
 Peber
1-2 æg
3 dl.skummetmælk
0.5 spsk.Friske timianblade
 Fedtstof til stegning
 


Opskrift:

Pil og hak, eller riv løget og bland det med kød, men, salt, peber og æg. Rør mælken langsomt i, lidt ad gangen. Hak de friske krydderurter med køkenkniv og bland dem i farsen. Lad farsen hvile en times tid, så bliver den fastere, og krydderismagen fordeler sig.

Smelt fedtstoffet gyldentbrunt på panden. Brug for eksempel halvt vindruekerneolie og halvt smør. Form frikadellerne med en ske ved at dyppe skeen i fedtstoffet, før hver frikadelle formes. Steg dem 4-5 minutter på hver side, afhængigt af hvor store dellerne er.

Server dem med smørdampede grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1150 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu