Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt skinke med champignonsovs

Indbagt skinke med champignonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 knap 1 kg røget landskinke
1 pakke frossen butterdej
 æg til pensling
 
 Champignonsauce:
250 g.skivede champignon
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.bouillon
 evt.lidt fløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 kartofler
 kogte bønner
 lidt grønt til pynt
 


Opskrift:

Kog skinken i usaltet vand i 40 min. Lad den svale i kogevandet. Tag røghinden af og tør skinken godt. Optø butterdejspladerne. Rul dem lidt tyndere og læg dem let taglagt på hinanden. Læg skinken herpå og fold dejen omkring den. Pensl med sammenpisket æg. Overskydende dele lægges på i et pænt gittermønster. Pensl også gitteret med æg. Sæt skinken i ovnen ved 250ºC i 20 min. Tilbered imens saucen: Svits champignonerne i smørret. Drys melet på og spæd med bouillonen. Lad det koge ind for god varme. Kom evt. lidt fløde i. Smag saucen til med salt og peber. Server skinken med champignonsauce og kogte bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4898 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu