Begynd med dejen.
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt salt og æg og evt. lidt koldt vand, og ælt dejen sammen.
Læg den koldt 1 times tid.
Fyld:
Pil løgene og hak dem.
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
Skær peberfrugten i terninger.
Varm olien og svits kød og løg heri.
Tilsæt gulerødder, peberfrugt og knust hvidløg og lad det svitse med.
Bland tomatpure i og smag til med salt og peber.
Lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter.
Lad den blive kold.
Rul ca. 2/3 af dejen ud og beklæd en tærteform ca. 22 cm i diameter med den.
Forbag bunden ca. 10 minutter ved 200 grader C.
Læg evt. en strimmel sammenrullet folie rundt langs kanten, så kanten holde faconen.
Kom kødblandingen i formen.
Rul resten af dejen ud og skær den i strimler.
Læg strimlerne over kødet.
Pensl med æg og bag tærten yderligere ca. 20 minutter ved 200 grader C.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2897 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider