Tortelini med bacon og tomat

Tortelini med bacon og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 pk.tortelini med fyld
5 dl.madlavningsfløde
3 fedhvidløg
2 ds.hakket tomater
1 pk.bacon i strimler
1 pk.revet ost
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
tortelinien koges separat i en gryde.

bacon skæres i firkanter og skilles ad i en gryde og svitses til gylden, tilsæt hakket tomater, fløde og hvidløg. brug yderligere en 1/4 l. mælk i sovsen. kog op og smag til med salt og peber. hæld totelinien i et ildfast fad og sovsen tomaten sovsen henover, drys med ost oven på

i ovnen (varmluft) 200 grader til osten er gylden, serveres evt med flute til.


karakterer:
Opskriften er vist 10258 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

cj  -  2011-03-09 18:51:08
opskriften er til 4 - 6 personer .