Indbagt poulard

Indbagt poulard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poulard på 1200 g.
 Salt
 Peber
3 spsk.Smør
1 løg
125 g.champignoner
1 bdt.Persille
 
 Mørdej:
200 g.hvedemel
100 g.margarine
1 tsk.salt
2-3 spsk.Koldt vand
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Begynd med mørdejen: Findel fedtstoffet i melet og bland salt og vand i. Saml dejen og lad den hvile koldt mindst en halv time.

Gnid poularden med salt og peber. Rist det pillede hakkede løg og de skivede svampe i lidt af smørret i en gryde. Lad det svale lidt og bland det med grofthakket persille. Fyld poularden hermed. Brun poularden på alle sider i resten af fedtstoffet i gryden. Tag den fra varmen og lad den svale lidt.

Rul dejen ud til en plade, som kan nå omkring poularden. Læg poularden med brystsiden opad i et ovnfast fad. Pak den ind i den udrullede mørdej. Pensl godt med sammenpisket æg. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Serveres med smørdampet julesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 1490 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu