Indbagt poulard
Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med mørdejen:
Findel fedtstoffet i melet og bland salt og vand i.
Saml dejen og lad den hvile koldt mindst en halv time.
Gnid poularden med salt og peber. Rist det pillede hakkede løg og de skivede svampe i lidt af smørret i en gryde. Lad det svale lidt og bland det med grofthakket persille. Fyld poularden hermed. Brun poularden på alle sider i resten af fedtstoffet i gryden. Tag den fra varmen og lad den svale lidt. Rul dejen ud til en plade, som kan nå omkring poularden. Læg poularden med brystsiden opad i et ovnfast fad. Pak den ind i den udrullede mørdej. Pensl godt med sammenpisket æg. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Serveres med smørdampet julesalat. |
|
|
Opskriften er vist 1616 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne