Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkefad med broccoli

Skinkefad med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store stykker ikke for tykke skiver kogt skinke
1.5 dl.løse ris
4-500 g.broccoli
250 g.champignoner
50 g.smør
3 spsk.Hvedemel
5-6 dl.fløde
 Paprika
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Kog risene efter anvisningen på pakken. Fordel dem på skinkeskiverne som rulles sammen om dem. Læg de fyldte skinkeruller side om side i et smurt ovnfast fad. Giv broccolien et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra, lad den dryppe af og fordel den mellem skinkerullerne. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne heri. Drys melet over og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem og smag til med paprika, salt og peber. Hæld stuvningen over skinke og broccoli. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Giv flutes til.

Tips:

Broccolien kan varieres med bønner eller rosenkål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2706 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu