Gryderet med kylling og bacon

Gryderet med kylling og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lars

Indsendt :      Red :
Gryderet med kylling og bacon, billede 4 Gryderet med kylling og bacon, billede 1 Gryderet med kylling og bacon, billede 2 Gryderet med kylling og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet i strimler
150 gram Bacon i tern
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 tsk. Karry
1 tsk. Karrypasta
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
   
Opskrift:
start med at stege bacon, tag det op og brug fedtet til at stege kyllingen sammen med karryen. snit hvidløg i strimler snit porre steg 5 min med kyllingen. bland de sidste ingredienser sammen kyllingen koges i ca 30 min under låg.

Server med pasta eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 140363 gange,
og udskrevet 2299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (129 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8009 (1907 kcal)
KJ pr. Pers. 2002 (476 kcal)
Vægt ialt 1908 gram
Vægt pr. Pers. 477 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-11 18:32:08
Har lavet den flere gange. Forbedringspunkt: Erstat halvdelen af kokusmælken med flåede tomater.

  -   2015-03-10 11:30:19
Med 'Brasilianske ris' til smager denne ret himmelsk.

  -   2013-06-28 09:21:53
Lavede retten i går og den er bare så lækker. Jeg havde mange løg så puttede det i istedet for porre. Vil helt sikkert lave det igen :)