Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jambalaya med rejer

Jambalaya med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2  Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : peté

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.løse ris
200 g.rejer
150 g.kogt skinke
1 løg
1 grøn/rød pepperfrugt
1 ds.flåede tomater uden væde
0.5 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
4 dl.fiskebullion
0.5 tsk.timian
 salt
 pepper
 


Opskrift:

Hak løget og svits det i olien sammen med det pressede hvidløg, pepperfrugt i tern og timian.

Risene tilsættes og svitses et øjeblik, inden boullionen hældes ved i kogende vand.

De flåede tomater tilsættes og retten småkoger i ca 18-20 minutter intil risene er kogt.

Skinken skæres i strimler og varmes i retten sammen med rejerne.

Smag til med salt og pepper.

velbekomme

Tips:

du kan også tilsætte 2 dråber tabasco men jeg undlod det i opskriften da jeg synes at det er synd at ødelægge smagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 5414 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nougat grisen  -  2011-03-05 18:30:19
tak for en dejlig opskrift. vi nød den meget vi anbefaler denne ret til alle.